Wie ben ik

Wie ben ik?

advocaat voor slachtoffers
advocaat voor slachtoffers

Misschien wil je weten wat voor advocaat ik ben.

Zalmen zwemmen tegen de stroom in. Al zwemmen alle vissen richting zee, de zalm zwemt precies de andere kant op. Ik zie mijzelf ook als zo’n zalm die elke dag opnieuw tegen de stroom in zwemt. Want als advocaat heb je altijd met weerstand te maken, maar dat inspireert mij nog meer om het beste er voor jou uit te halen.

Ben je slachtoffer of nabestaande?
Ik help jou graag verder.

Ben je slachtoffer of nabestaande?
Ik help jou graag verder.

Ik doe wat ik kan voor de slachtoffers die ik verdedig omdat ik geloof dat het zoeken naar gerechtigheid kan helpen om tot herstel te komen. Ik geloof dat het terugkrijgen van menselijke waardigheid en perspectief mogelijk is.

advocaat voor slachtoffers

Belangrijk om te weten

 • Ik maak onderdeel uit van het samenwerkingsverband Advocatenkantoor Vuurens en Lagerweij: www.advocatendelft.nlwww.advocaatvoorburgers.nl en www.immigrationlawyersdelft.nl.
 • Ik werk landelijk.
 • Ik ben aangesloten bij het LANGZS (Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers).
 • Ik werk onder andere samen met het CSG (Centrum Seksueel Geweld Zuid-Holland) en met Stichting VPSG (advies en ondersteuning bij seksueel geweld, godsdienst en zingeving). Ook werk ik samen met zorgcoördinatoren mensenhandel door heel Nederland.
 • Ik ben bestuurslid bij het Expertisebureau Online Kindermisbruik (EOKM).
 • Ik heb een geheimhoudingsplicht wat de drempel lager kan maken om ook pijnlijke dingen in vertrouwelijkheid met mij te bespreken.
 • Ik sta bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geregistreerd op Het Slachtofferrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht, het Asielrecht en het Vreemdelingenrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 • Ik heb voor de kunst op deze website dankbaar gebruik gemaakt van werken uit de collecties van respectievelijk kunstenaren Esther Veerman (www.kunstuitgeweld.nl) en Erzsebet van Everdingen-Szabo.
advocaat voor slachtoffers

Belangrijk om te weten

 • Ik maak onderdeel uit van het samenwerkingsverband Advocatenkantoor Vuurens en Lagerweij: www.advocatendelft.nl, www.advocaatvoorburgers.nl en www.immigrationlawyersdelft.nl.
 • Ik werk landelijk.
 • Ik ben aangesloten bij het LANGZS (Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers).
 • Ik werk onder andere samen met het CSG (Centrum Seksueel Geweld Zuid-Holland) en met Stichting VPSG (advies en ondersteuning bij seksueel geweld, godsdienst en zingeving). Ook werk ik samen met zorgcoördinatoren mensenhandel door heel Nederland.
 • Ik ben bestuurslid bij het Expertisebureau Online Kindermisbruik (EOKM).
 • Ik heb een geheimhoudingsplicht wat de drempel lager kan maken om ook pijnlijke dingen in vertrouwelijkheid met mij te bespreken.
 • Ik sta bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) geregistreerd op het Slachtofferrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht, het Asielrecht en het Vreemdelingenrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 • Ik heb voor de kunst op deze website dankbaar gebruik gemaakt van werken uit de collecties van respectievelijk kunstenaren Esther Veerman (www.kunstuitgeweld.nl) en Erzsebet van Everdingen-Szabo.


Geen enkel slachtoffer hoeft slachtoffer te blijven